Nettisivut yritykselle

Elämäsi voisi olla parempaa, jos yritykselläsi olisi paremmat nettisivut. Oikeanlaiset ja asiansa ajavat nettisivut toimivat yrityksesi väsymättömänä viestinviejänä ja myyjänä. Olemme korjanneet monien yrittäjien nettisivujen solmut, ja jokainen projekti on erilainen, mutta havainnollistan esimerkillä millainen lähtö- ja lopputilanne voi nettisivu-uudistuksen seurauksena olla.

Lähtötilanne

Asiakkaalla oli vanhentuneet kotisivut, kaksi eri domainia ja Google Ads hakusanamainonta ostettuna kilpailijaltamme. Käytännössä sivut eivät löytyneet orgaanisesta hausta kovin hyvin, ja jos ne löysi, olivat itse kotisivut varsin sekavat. Tuloksena oli puute asiakkaista.

Lopputilanne

Loimme modernit kotisivut jotka nousivat Googlessa ensimmäisen sivun kärkituloksiin. Loimme uuden Google Ads kampanjan ja koulutimme sen käyttöön. Vaihdoimme ajanvarausjärjestelmän edullisempaan. Tuloksena oli asiakasmäärän selvä kasvu ja juoksevien kulujen lasku niin paljon, että jo vuodessa pelkästään kulujen alaneminen kustantaa kotisivuprojektimme kulut. 

Tärkeintä nettisivujen luomisessa yritykselle on tarkastella yrityksen kokonaistilannetta ja kokonaistarvetta. Tällä tavalla pystymme auttamaan eniten, ja monessa tapauksessa olemme tuoneet asiakkaillemme tuhansien eurojen säästöt, kun olemme vaihtaneet kalliit järjestelmät maksuttomiin vaihtoehtoihin.