Palvelut

Geeky Panda - Parempia kotisivuja

Olemme erikoistuneet kotisivujen valmistukseen. Pääsääntöisesti teemme sivuja WordPressillä, mutta muutkin julkaisujärjestelmät luonnistuvat jos välttämättä haluat käyttää jotain tiettyä. Pyynnöstä teemme kotisivuja ilman erillistä julkaisujärjestelmää suoraan HTML:n ja CSS:n avulla. Täysin uusien sivujen lisäksi meiltä voi tilata muokkauspalvelua nykyisille sivuille. Kotisivujen lisäksi muihin palveluihimme kuuluvat verkkokaupat, Google Ads hakusanamarkkinointi, logosuunnittelu, sisällöntuotanto, käyntikorttien suunnittelu ja Instagram seuraajahankinta.

Valo- ja videokuvaus Uudenmaan alueella onnistuu saumattomasti yhteistyökumppanimme Jesse Ilmari photographyn kautta. Hyvät valokuvat ja videot ovat erinomaisten kotisivujen tärkeintä aineistoa, joten jos haluat todella yksilölliset ja näyttävät sivut sekä laadukasta markkinointiaineistoa, kannattaa hyödyntää ammatikuvaajan palveluja.

Lue lisää palveluistamme alla olevista linkeistä.

Tarvitsetko muita palveluja?

Tarvitsetko webhotellia tai uuden domainin?

Suosittelemme muille, ja käytämme myös itse Suomen Hostingpalvelua, sillä se tarjoaa nopeat ja luotettavat kotimaiset serverit järkevään hintaan. Etenkin asiakaspalvelun laatu ja taso ovat huippuluokkaa. Jos tarvitset apua, voimme hoitaa webhotellin ja domainin tilaamisen puolestasi maksutta, vaikka et tilaisi meiltä mitään.