Verkkosivut yritykselle

Nyt eletään ostajan markkinoita verkkosivujen kannalta. Tarjontaa on pilvin pimein ja hinnat ovat asettuneet pääosin järkevälle tasolle. Takana ovat ne ajat, jolloin yrityksille tuotettiin heikkolaatuiset kotisivut ylihintaan ja myytiin heille samalla tarpeettomat lisäpalvelut arvoltaan moninkertaiseen hintaan. Luonnollinen kilpailu on karsinut kyseiset toimijat käytännössä pois alalta, ja vastaava toiminta on jäänyt lähinnä isojen it-projektien riesaksi. Digituntemus on arkipäiväistynyt ja nykyisin ei ole vaaraa siitä jos sanoo että ei ymmärrä näistä asioista mitään. Pääosin modernit kotisivuvalmistajat ajattelevat aidosti asiakkansa etua ja tuottavat mitattavaa lisäarvoa. 

Kun harkitset yrityksesi verkkosivujen uudistusta tai toteutusta, niin kannattaa tutustua potentiaalisen toteuttajan referenssitöihin, asiakasarvosteluihin ja hintatasoon. Liian halpa hinta voi kieliä siitä, että saat vain valmiin sivupohjan johon ympätään toimittamasi logo, kuvat ja tekstit sellaisenaan. Lopputuloksena on kotisivut joista voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä yrityksellesi. Lisätietoja tästä aiheesta löydät Ostajan oppaastamme.

Hyvät verkkosivut yritykselle on räätälöity tarpeidesi mukaan, jolloin saat niistä juuri sen hyödyn jota tarvitset. Parhaimmillaan verkkosivu-uudistus tuo uutta myötätuulta yritykseesi, ja maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti. Konkreettisesti se voi toteutua esimerkiksi kun kotisivusi löydettäväyys hakukoneista parantuu ja yhteydenottojen määrä kasvaa sekä parantuneen löydettävyyden johdosta että paremmin toteutettujen kotisivujen yhteisvaikutuksen seurauksena.

Me Geek Pandalla tiedämme mitä paremmat kotisivut tarkoittaa käytännössä.